U petak, 31. svibnja, na području Stankova, s polaznom i završnom točkom u prekrasnom turističkom objektu „Moj hir“, članovi Tilček Team-a obilježili su svoj četvrti rođendan organizacijom premijerne utrke Tilčekov put.

Nakon dvije uspješno odrađene virtualne utrke Tilčekov put (2021. i 2023.), članovi Tilček Teama odlučili su da je vrijeme za veliku promjenu. Odustajući od virtualnih liga (za sada), okreću se organizaciji pravih utrka i lige Tilčekov put.

Nastavljaju se brojne aktivnosti mladih članova stolnoteniskog kluba, te seniorske ženske ekipe.

02. ožujka po prvi puta u Jastrebarskom održano je Prvenstvo Hrvatske u kickboxing, disciplini point fight.

STK Jaska bio je domaćin Pojedinačnog prvenstva Regije srednja Hrvatska u stolnom tenisu za mlađe kategorije na kojem je nastupilo rekordnih 164 natjecatelja iz 15 klubova.

U subotu, 27. siječnja 2024. godine u prostorijama Udruženja obrtnika Jastrebarsko, Orijentacijski klub Jelen je održao svoju 30. redovnu sjednicu Skupštine kluba.
Skupštini je nazočilo 30-tak članova kluba, predsjednik Sportske zajednica grada Jastrebarskog Domagoj Šlat, predstavnik prijateljskog kluba Tilček Team-a Stjepan Kišić i predstavnik medija.

U organizaciji Šahovskog kluba "Jaska" i Šahovskog saveza Zagrebačke županije u subotu, 25.11., odigrano je 14. ekipno brzopotezno prvenstvo Zagrebačke županije. Prvenstvo je odigrano u Gornjoj Reki, u prostoru Sale Rubin.