U Samoboru, u novouređenim prostorijama Kino Samobor održana je svečanost proglašenja najuspješnijih u sportu Zagrebačke županije za 2018. godinu. U sklopu svečanosti prigodno su i nagrađeni jaskanski sportaši i djelatnici u četiri kategorije.

Tako su u kategorijama Nagrada za športsku nadu Zagrebačke županije nagrađeni dvoje naših sportaša. U ženskoj konkurenciji, nagrađena je Nika Markulin (Judo klub Jaska), a u muškoj konkurenciji Stipe Rukavina (Karate klub Jastreb).

20190221 205308

Što se tiče nagrade za zaslužnog športskog djelatnika Zagrebačke županije, posebno su nagrađeni ljudi koji su kroz dugogodišnji rad u sportu zaslužili ovo vrijednu pohvalu, ali i zahvalu zbog velikog doprinosa amaterskom sportu. Ove godine, nagradu je dobio i Vid Majcunić (Košarkaški klub Jaska), jedan od osnivača košarkaškog kluba i dugogodišnji aktivni član kluba.

20190221 193358

Za zaslužni športski kolektiv Zagrebačke županije u 2018 godini nagrađen je Stolnoteniski klub Jaska. Uz višegodišnje natjecanje u prvoj ligi i redovite uspješne rezultate u najmlađim kategorijama, klub u ovoj godini slavi i lijepu godišnjicu. Naime, proslavit će okruglih 50 godina osnutka i rada kluba, što ga čini svakako jednim od starijih klubova na području Grada Jastrebarskog.

20190221 193949

Svim nagrađenima, Grad i Sportska zajednica Grada Jastrebarskog se pridružuju čestitkama.

Vrijedi napomenut, da je Ana Lenard iz Karate kluba Samobor i Dino Bošnjak iz Atletskog kluba Velika Gorica najbolji sportaši Zagrebačke županije za 2018. godinu. Nagradu za najbolju žensku ekipu primile su šahistice Šahovskog kluba Polet Buševec, a u muškoj kategoriji kuglači Kuglačkog kluba Zaprešić.