U organizaciji Sportske zajednice Grada Jastrebarskog (dalje u tekstu SZGJ) i Nogometnog kluba Jaska, te pod pokroviteljstvom Grada Jastrebarskog kreće u projekt rekreativne malonogometne ljetne lige naših građana koji su zaposleni u tvrtkama na području Grada Jastrebarskog.

 

ljetna liga 1

 

Zadovoljiti jednu od važnih potreba u današnjem užurbanom načinu života, a to je potreba za fizičkom kretnjom odnosno rekreacijom, ima višestruku korist za zdravlje građana.

Uz potporu zainteresiranih gospodarskih subjekata, odnosno tvrtke koji rade i funkcioniraju na području Grada, liga će bit striktno rekreativna s ciljem poticanja građana na bavljenje rekreacijom.

Sama liga bi se održavala na umjetnoj travi u sklopu objekta NK Jaska, tzv „Centrala“ (ul. bana J. Jelačića 5a, Jastrebarsko) tijekom ljetnih mjeseci (srpanj i kolovoz) u večernjim terminima pod rasvjetom.

Za sve ekipe osigurani će biti prigodni pokloni, kao i nagrade za najbolje ekipe (pokroviteljstvo Grada Jastrebarsko i SZGJ).

Pozivaju se svi gospodarski subjekti sa područja Grada Jastrebarskog da prijave svoje zaposlenike i ekipe, te uz zabavu i druženje, dokažu da se upravo u njihovoj tvrtki igra najbolji nogomet u Gradu. J

 

Za sve dodatne informacije i prijave, potrebno je kontaktirati :

  • Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili
  • Mobitel: 098 193 0092, Marko Gvozdanović, tajnik SZGJ