FB IMG 1482140525499

KARATE KLUB JASTREB JASTREBARSKO

Uprava i voditelji

Predsjednica:: BRUNA HODAK
Glavni trener: IVAN HODAK
Pomoćni treneri: IVANA I DOMAGOJ HODAK, ANTONIJO BUDINŠĆAK
Kontakt broj: 098/1866879

ADRESA: DR. DAVILE 8, JASTREBARSKO
EMAIL: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Kratka povijest kluba, najveći uspjesi udruge ili člana udruge:

Karate klub „Jastreb“ osnovan je 20.09.1999. g. na inicijativu gosp. Ivana Hodaka i to kao sekcija Karate kluba „Centar“ iz Karlovca, s prvim mjestom treniranja u DVD Sveta Jana i u podučnoj školi OŠ „Ljubo Babič“ u Svetoj Jani.
Sekcija odlukom osnivačke skupštine, dana 10.11.1999,g, prelazi u samostalni karate klub „Centar 1“ sa sjedištem u Svetoj Jani.
Od 2000.g. Karate klub „Jastreb“ počinje sa radom u Jastrebarskom u bivšem Domu HV (sadašnja Glazbena škola Jastrebrsko).
U rujnu 2000.g. mjenja se naziv kluba u Karate klub „Jastreb“, a glavni trener kluba postaje gosp. Zdenko Protuđer istaknuti hrvatski karate sportaš.
Ivan Hodak 2002.g. uspješno završava usavršavanje za obavljanje stručnih poslova u športu za trenera karatea, te postaje galavnim trenerm kluba.
Napredovanjem kluba u sportskom i organizacijskom smislu klub postaje ravnpravni član: Športske zajdnice grada Jastrebarsko (2000.g.), Karate saveza Zagrebačke županije te Hrvatskog karate saveza (2003.g.).

Prvu medalju (zlatnu) na službenom natjecanju HKS-a osvojila je IVANA HODAK u katama u Osijku 2000.g., a nakon nje brojni su jaskanski karatisti i karatistice osvajali medalje na raznim natjecanjima i proslavile ime kluba diljem Hrvatske i van nje. Jedan od najvećih uspjeha Karate kluba „Jastreb“ postigao je ANTONIJO BUDINŠĆAK postavši 2007.g. dvostruki prvak Hrvatske u borbama i to u kategoriji mlađih kadeta i kategoriji kadeta brobe do 48 kg..Karate klub „Jastreb“ natjeće se u kategoriji borbe i kate pojedinačno i ekipno.
Mnogi naši natjecatelji postizali su značajne rezultate u pjedinačnim i ekipnim nastupima te su na taj način bili izabrani kao najbolji sportaši našega grada pojedinačno ili ekipno, kao što su neki od njih.:

POJEDINAČNO:
- ANTONIJO BUDINŠĆAK, DARIO GVOZDANOVIĆ, TOMISLAV CELIĆ, IVANA HODAK, LORA FRATRIĆ, IVAN BAKŠIĆ, LOVRO MRAKUŽIĆ, LUKA VUČINIĆ, DORIS PINTURIĆ, JANA BUDINŠĆAK, LUCIJA HODAK...

EKIPE:
- PETRA VUKIĆ-DORIS PINTURIĆ-LORA FRATRIĆ,
- LUCIJA HODAK-JANA BUDINŠĆAK-PAOLA TOMIČAK,
- DOMAGOJ HODAK-ANTONIJO BUDINŠĆAK-DARIO GVOZDNOVIĆ,
- NIKOLA LUCIĆ-BERNARD PINTURIĆ-IVAN BALIJA,
- PETAR BALIJA-ANTONIJO BUDINŠĆAK-TOMISLAV CELIĆ
- MARKO KOVAČEVIĆ-JAKOV KUPINA-STIPE RUKAVINA...

Karate klub „Jastreb“ dobio je za svoj rad više priznanja od Športske zajednice grada Jastrebarsko i Karate saveza Zagrebačke županije.
Danas nam odlične rezultate postižu neki novi klinci: LUKA VUČINIĆ, KARLO VOLARIĆ, MATEJ BRAJE, DOMINIK POZDERAC, JAKOV KUPINA, STIPE RUKAVINA, MARKO KOVAČEVIĆ, ELLA BJELANOVIĆ, HELANA BAŠIĆ, PAVLE CIBAN, ANDREJ POZDERAC, IVANO VULJE...
Treninzi se odvijaju u sportskoj dvorani O.Š. „Ljubo Babić“: srijedom i petkom od 19,15 do 20,15 sati, te sportskoj dvorani Srednje škole: ponedjeljkom od 19,30 do 20,30 sati, te na ŠRC Centrali utorkom i četvrtkom od 19.30 do 21.00. Svi zainteresirani mogu doći prisustvovati treningu i upisati se.

Dodatne informacije

www.karate-jastreb.hr ili https://hr-hr.facebook.com/KarateKlubJastreb/

 

 

Fotografije

Karate Klub Jastreb

Članovi

View more