Od 5. do 13. studenog održano je Europsko prvenstvo za starije kadete i juniore u Budvi, dok je od 15 do 24. 10 u Jessolo (Ita) održano Svjetsko prvenstvo za seniore.

Dana 23. i 24.10.2021.g. u Jastrebarskom u sportskoj dvorani Srednje škole Jastrebarsko održano je PRVENSTVO HRVATSKE u borbama za mlađe uzraste. U dva dana na prvenstvu je nastupilo više od 600 natjecatelja iz 69 klubova iz cijele Hrvatske. Uz Hrvatski karate savez koji je bio organizator prvenstva, suorganizatori natjecanja bili su i Sportska zajednica Grada Jastrebarskog, te Karate klub Jastreb.

Tilčeki na utrkama na otoku Krku i na jezeru Orešje

Ženska seniorska ekipa STK Jaska u 2. krugu natjecanja 1. Hrvatske stolnoteniske lige za žene zapad bila je vrlo uspješna ostvarivši dvije uvjerljive pobjede na domaćem terenu.

U Maloj Subotici u sportskoj dvorani OŠ, u organizaciji Karate kluba „Globus“ iz Čakovca, održano je međunarodno karate natjecanje „15. MEĐUNARODNI KARATE TURNIR - CRO CUP 2021“, na kojem je nastupilo 427 natjecatelja iz 46 klubova i 3 države.

Vrlo dobre nastupe imale su stolnotenisačice STK Jaska, mlađa kadetkinja Victoria Pustaj i najmlađa kadetkinja Viktorija Oslaković na netom održanom Prvenstvu Hrvatske u Osijeku.

Uspješno je održana međunarodna trail utrka Žumberak trail 2021. Manifestacija se održavala od 20.-21.08., a većina natjecatelja je u grad Jastrebarsko i okolicu pristigla dan-dva ranije.