Proteklog vikenda na vanjskom vježbalištu i u perivoju dvorca Erdödy u organizaciji Sportske zajednice Grada Jastrebarskog i udruge SportEdu održan je drugi izazov NajFit Jaskanka i Jaskanac.

U subotu 08. lipnja s početkom u 17.30 Sportska zajednica Grada Jastrebarskog i udruga SportEdu organiziraju po drugi puta rekreativni izazov za sve Jaskanke i Jaskance! Cilj ovog izazova je promocija rekreacije i važnost tjelesnog vježbanja. Uz druženje, zabavu za najmlađe, osigurane su i nagrade za najbolje.

Prema planu za 2024. godinu i prijedlogu ulaganja u sportske objekte Sportske zajednice uz potporu Grada Jastrebarskog, stiglo je vrijeme za uklanjanje starog i dotrajalog krovišta, te postavljanje novog na objektu MNK Slavetić.

Na temelju Javnog natječaja za davanje u zakup poslovnog prostora, te članka 39. i 57. Statuta Sportske zajednice Grada Jastrebarskog od 9. ožujka 2023. godine Upravni odbor Sportske zajednice Grada Jastrebarskog (u daljnjem tekstu SZGJ - Zakupodavac) na sjednici održanoj dana 06. svibnja 2024. godine donio odluku o odabiru zakupnika poslovnog prostora označenog kao: „JAVNA ZGRADA BANA JOSIPA JELAČIĆA BR. 5 A (SPORTSKI CENTAR)“.

Temeljem Zakona o vlasništvu i drugim stvarnim pravima, Statuta Sportske zajednice Grada Jastrebarsko i Ugovora o upravljanju javnim sportskim građevinama,
Sportska zajednica Grada Jastrebarsko raspisuje javni natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora.

JASTREBARSKO, 20. veljače 2024. – Sportska zajednica Grada Jastrebarskog i ove je godine organizirala dodjelu nagrada najboljim sportašima koji su svojim rezultatima obilježili 2023. godinu.

Sportska zajednica Grada Jastrebarsko i predsjednik Domagoj Šlat bili su domaćini sjednice Izvršnog odbora Zajednice športskih udruga i saveza Zagrebačke županije.